circuitul sufletului in natura2011/01/3
Uite cum vedeam eu sufletul omenesc, in seara asta la o tigara pe balcon – ca un sistem acvatic: avem rauri, oceane, izvoare, paraiase, torente, cascade, lacuri, mari, balti, mlastini, delte, ghetari, cazane si puncte-puncte. Exact ca-n natura, toate comunica intre ele, si sunt afectata de un soi de maree a starii tale de zi cu zi.

(fara titlu) 2011/02/01
Astazi pe la amiaza ma gandeam asa: cu cat te straduiesti mai mult sa protejezi ceva, cu atat de indepartezi mai mult de acel lucru. Asa ca fix incercand sa ne protejam libertatea vom ajunge s-o ratacim. O putem pastra doar daca scapam de obsesia pentru ea. Mai melodios spus, keep what you’ve got by giving it all away.
Ma linisteste gandul ca in final, nimeni n-are cum sa ne faca nimic cu adevarat. Ca sa-ti faca cineva ceva, trebuie sa ii permiti, pentru ca totusi nimic nu se intampla fara acordul sau participarea ta la propriu-ti destin. Asa ca iata prieteni, este foarte simplu: in aceeasi maniera in care suntem curiosi in legatura cu trupe, destinatii, pictori, biografii, istorie sau retete noi, la fel trebuie sa fim curiosi fata de scenariile vietii noastre. Si sa le traim si exploram pana la ultima litera. Viata nu se cauta cu lumanarea, ci se intampla. Asta daca vrei ceva real de la ea  – nu doar o facatura.

Cyprus 2011/02/02
N-am mai vazut asa ceva…
Dar e chiar pfuaaai!
Eu cred ca e din cauza ca sunt izolati pe insula asta si se inmultesc strict intre ei. Altfel nu-mi pot explica atatia tantalai la un loc! Imi imaginez ca-s veri cu totii sau ceva, pai cum altfel, genele trebuie si ele amestecate un pic! Deci e limpede, da? Imperecheatul intr-un cerc inchis da nastere la retardati genetic!
E nevoie de sange proaspat in Cipru.

Advertisements