afis concertChG.ro, proiectul meu de voluntariat preferat, implineste luna aceasta un an. The B-Day party va avea loc marti, 17 noiembrie la ora 20:00 in Club Fabrica si va lua forma unui concert caritabil. Invitati: byron, Alexandrina, Hi-Q, Lu Cozma & Sorin Romanescu si Spitalul de Urgenta.

De ce e important sa fii acolo: nu numai pentru ca ne cunoastem si noi la fata (noi – voluntarii neobositi, voi – potentiali clienti satisfacuti), ci si pentru ca toti banii de pe bilete se vor duce catre un ONG. In acest scop, chiar va recomand sa intrati pe CharityGift.ro si sa va sustineti ONG-ul preferat prin un vot. Votul pe site e cea mai buna metoda de a va implica in acest eveniment, mai ales daca nu sunteti din Bucuresti (sau din Romania, sau eventual de pe Terra) si deci nu aveti cum ajunge la concert. Pretul bieletului nu e mare (20 lei) si e pentru o cauza buna.

Eu nu pot decat sa va spun ca sunt extra-excited, ca de-abia astept sa scot in lume tricoul si insignele ChG.ro si ca va mananc fripti, copti si prajiti daca nu veniti!

Your loving, acaparating and charitable host,

Mth

Advertisements